Υγιεινές και εξίσου νόστιμες εναλλακτικές αγαπημένων πιάτων

Pierogi – Πολωνία

Υλικά: Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 2 αβγά 25 ml…

Buñuelos – Κολομβία

Υλικά: Για τη ζύμη 3/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ξύσμα από 1 λεμόνι 1/4…

Tamales – Μεξικό

Υλικά: 1/2 φλ. ελαιόλαδο 300 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, ψιλοκομμένο 200 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο, ψιλοκομμένο 200 γρ. χοιρινό φιλέτο, ψιλοκομμένο…

Joulutorttu – Φινλανδία

Υλικά Για τη ζύμη 8 κ.σ. βούτυρο αλατισμένο,μαλακωμένο + 8 κ.σ. βούτυρο καρύδας, μαλακωμένο 200 γρ. τυρί ρικότα 2 φλ.…

Panettone – Ιταλία

Υλικά: 125 ml βιολογικό γάλα ΒΙΟΤΟΠΟΣ, χλιαρό 1 κ.σ. ξηρή μαγιά 3 αβγά + 1 επιπλέον για το γλάσο 3…

Αβγά ποσέ στο Πρωινό

Αντί για τα αβγά τηγανητά με μπέικον, λουκάνικα και φασόλια, φτιάχνουμε αβγά ποσέ με ντομάτα και μανιτάρια Σε κατσαρολάκι με…

Αλείμματα με αβοκάντο

Αντικαθιστούμε τη μαγιονέζα με άλειμμα από αβοκάντο Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε σάντουιτς, αντί να αλείψετε το ψωμί σας…

Φρέσκα Φρούτα

Αντί για φρέσκο χυμό φρούτων, καταναλώνουμε φρέσκα φρούτα Συχνά αναρωτιόμαστε αν διατροφικά είναι το ίδιο να καταναλώσουμε έναν φρέσκο φυσικό…

Υγιεινό μπέργκερ

Αντί για έτοιμα κλασικά μπέργκερ με μπέικον, τυριά και πατάτες τηγανητές, φτιάξτε μπέργκερ γαλοπούλας με σάλτσα γιαουρτιού και αβοκάντο Για…

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.