Menu
Generic filters
Exact matches only

Το κοκτέιλ του τρύγου με λευκό κρασί και παγωμένα σταφύλια

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 2 μερίδες
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 250g σταφύλια σουλτανίνα
  • 250g κόκκινα σταφύλια
  • 125 ml βότκα
  • 375 ml λευκό κρασί της επιλογής μας
  • 30 ml μελάσα ή maple syrup
  • σόδα

Εκτέλεση

  • Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά τα σταφύλια. Τα βάζουμε σε ένα δοχείο με καπάκι και τα βάζουμε στην κατάψυξη από την προηγούμενη μέρα ή τουλάχιστον 8 ώρες πριν ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το κοκτέιλ.
  • Βάζουμε σε μια κανάτα τη βότκα, το λευκό κρασί και το maple syrup και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί το maple.
  • Βάζουμε σε κάθε ποτήρι 5-6 παγωμένα σταφύλια, γεμίζουμε μέχρι τη μέση με το μείγμα της κανάτας, γεμίζουμε με τη σόδα και ανακατεύουμε.
Bookmarks