Menu
Generic filters
Exact matches only

Μπουρεκάκια με μπριάμ και φέτα

Preparation Από 30’ έως 60’
Servings 1 μερίδα
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 1 μερίδα μπριάμ
  • 100g φέτα (τριμμένη)
  • 1 κ.σ. τραχανά
  • 4 φύλλα κρούστας
  • 1 κ.σ. γέμιση

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε από λάδια το μπριάμ που μας περίσσεψε και ανακατεύουμε με φέτα και τραχανά. Τοποθετούμε τα φύλλα κρούστας με τη μεγάλη πλευρά κάθετα μπροστά μας και με δύο κάθετες χαρακιές χωρίζουμε σε 3 λωρίδες το κάθε φύλλο. Τις τοποθετούμε τη μια πάνω στην άλλη. Τοποθετούμε 1 κ.σ. γέμισης στο κάτω μέρος της πρώτης λωρίδας φύλλου, φέρνουμε τα πλαϊνά του πάνω από τη γέμιση και τυλίγουμε σε ρολό. Αραδιάζουμε τα μπουρεκάκια μας σε ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στους 180ºC για 20 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά σαν ορεκτικό.

Bookmarks