Menu
Generic filters
Exact matches only
Bookmarks

“ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150° C. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με την πάπρικα και αλείφουμε τις τορτίγιες βάζοντας τη μία πάνω στην άλλη. Κόβουμε κάθε τορτίγια σε 6-8 τρίγωνα. Καλύπτουμε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου και απλώνουμε τα τρίγωνα σε μια στρώση. Ψήνουμε 30 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανές. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό που κοχλάζει, ρίχνουμε αλάτι και τον αρακά και βράζουμε για 8-10 λεπτά. Στραγγίζουμε και τον κρυώνουμε με τρεχούμενο νερό. (Ετσι θα διατηρήσει και το φρέσκο πράσινο χρώμα του). Χτυπάμε στον πολυκόφτη τον αρακά με αλατοπίπερο, το

κατηγοριεσ

Επιλεγμενα Φιλτρα