Μους σοκολάτα με γάλα καρύδας, μέλι και σάλτσα φράουλας

Περισσότερο από 60’
6 μερ
Εύκολη

Υλικά

4 ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο
1.5 φλ. μέλι
0.5 φλ. κακάο σκόνη
100 γρ. γάλα καρύδας
λίγο αλάτι
0.5 κ. γ. κανέλα σκόνη
Για τη σάλτσα φράουλας
250 γρ. φράουλες
0.5 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
2 κ. σ. ζάχαρη καστανή
2 κ. σ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη μους στον πολυκόφτη για 3-4 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και αφράτη κρέμα.

Μοιράζουμε τη μους σε ατομικά μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα φράουλας στον πολυκόφτη για 2 λεπτά. Σουρώνουμε σε ένα μικρό βάζο και διατηρούμε στο ψυγείο.

Σερβίρουμε τη μους με όση σάλτσα φράουλας θέλουμε από πάνω.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.