Σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι και ραπανάκια με λεμονάτη σάλτσα με ταχίνι

Λιγότερο από 30’
6 μερ
Εύκολη

Υλικά

300 γρ. σπανάκι baby πλυμμένο και καλά στεγνωμένο
1 μαρούλι ψιλοκομμένο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
4 ραπανάκια σε φετάκια
2 κ. σ. μουστάρδα
Για τη σάλτσα με ταχίνι
150 γρ. ταχίνι
χυμός από 2 λεμόνια
1 κ. σ. μουστάρδα απαλή
3 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ. σ. σουσάμι καβουρντισμένο

Εκτέλεση

Σε μια βαθιά σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας.

Σάλτσα: Χτυπάμε τα υλικά με ένα πιρούνι. Αν είναι πολύ σφιχτή προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας νερό.

Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα ταχίνι, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε.

σχετικεσ συνταγεσ