Πιτσάκια με ταχίνι, κακάο και μπανάνα
Preparation
Από 30’ έως 60’
Servings
8 μερ
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 3 κ.σ. ταχίνι με κακάο (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 12 μικρό ατομικό πιτσάκι
- 1 μπανάνα, σε φετάκια
- 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
- 1/2 φλ. καβουρντισμένα φουντούκια, χοντροσπασμένα
- 1 κ.σ. μέλι ή πετιμέζι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Αλείφουμε το ταχίνι πάνω στα πιτσάκια. Γαρνίρουμε με τις φέτες μπανάνας και βάζουμε μια πρέζα καστανή ζάχαρη πάνω σε κάθε κομμάτι μπανάνα. Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι άκρες της κρούστας. Βγάζουμε τα πιτσάκια από τον φούρνο και τοποθετούμε σε δίσκο.
Γαρνίρουμε κάθε κομμάτι με τα φουντούκια και μέλι ή πετιμέζι