Πιτσάκια με ταχίνι, κακάο και μπανάνα

Από 30’ έως 60’
8 μερ
Εύκολη

Υλικά

3 κ.σ. ταχίνι με κακάο (σε θερμοκρασία δωματίου)
12 μικρό ατομικό πιτσάκι
1 μπανάνα, σε φετάκια
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1/2 φλ. καβουρντισμένα φουντούκια, χοντροσπασμένα
1 κ.σ. μέλι ή πετιμέζι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Αλείφουμε το ταχίνι πάνω στα πιτσάκια. Γαρνίρουμε με τις φέτες μπανάνας και βάζουμε μια πρέζα καστανή ζάχαρη πάνω σε κάθε κομμάτι μπανάνα. Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι άκρες της κρούστας. Βγάζουμε τα πιτσάκια από τον φούρνο και τοποθετούμε σε δίσκο.

Γαρνίρουμε κάθε κομμάτι με τα φουντούκια και μέλι ή πετιμέζι

Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

σχετικεσ συνταγεσ