Μεσογειακή διατροφή
Καλοκαίρι
Φαγητό στο γραφείο
Παιδικό πάρτι
Ovo-Lacto Vegetarian
Lacto Vegetarian
Ovo
Vegan
Πιτσάκια με ταχίνι, κακάο και μπανάνα
Υλικά
3 κ.σ. ταχίνι με κακάο (σε θερμοκρασία δωματίου)
12 μικρό ατομικό πιτσάκι
1 μπανάνα, σε φετάκια
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1/2 φλ. καβουρντισμένα φουντούκια, χοντροσπασμένα
1 κ.σ. μέλι ή πετιμέζι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Αλείφουμε το ταχίνι πάνω στα πιτσάκια. Γαρνίρουμε με τις φέτες μπανάνας και βάζουμε μια πρέζα καστανή ζάχαρη πάνω σε κάθε κομμάτι μπανάνα. Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι άκρες της κρούστας. Βγάζουμε τα πιτσάκια από τον φούρνο και τοποθετούμε σε δίσκο.
Γαρνίρουμε κάθε κομμάτι με τα φουντούκια και μέλι ή πετιμέζι