πισω στισ συνταγεσ

Πιτσάκια με ταχίνι, κακάο και μπανάνα

Από 30’ έως 60’
·
8 μερ
·
Εύκολη

Υλικα

3 κ.σ.
ταχίνι με κακάο (σε θερμοκρασία δωματίου)
12
μικρό ατομικό πιτσάκι
1
μπανάνα, σε φετάκια
1 κ.σ.
καστανή ζάχαρη
1/2 φλ.
καβουρντισμένα φουντούκια, χοντροσπασμένα
1 κ.σ.
μέλι ή πετιμέζι

εκτελεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Αλείφουμε το ταχίνι πάνω στα πιτσάκια. Γαρνίρουμε με τις φέτες μπανάνας και βάζουμε μια πρέζα καστανή ζάχαρη πάνω σε κάθε κομμάτι μπανάνα. Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι άκρες της κρούστας. Βγάζουμε τα πιτσάκια από τον φούρνο και τοποθετούμε σε δίσκο.

Γαρνίρουμε κάθε κομμάτι με τα φουντούκια και μέλι ή πετιμέζι

Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.