Menu
Generic filters
Exact matches only

Gin Fizz με πεπόνι και γιαούρτι

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 2 μερίδες
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 3 φλ. πεπόνι ώριμο, κομμένο σε κυβάκια
  • 1 φλ. γιαούρτι
  • ελάχιστο αλάτι
  • 1 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
  • 2 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
  • μερικές φέτες αγγουριού
  • 1/3 φλ. τζιν
  • μείγμα του πεπονιού
  • πάγο
  • σόδα ή ανθρακούχο νερό
  • φέτες αγγουριού

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ το πεπόνι, με το γιαούρτι, ελάχιστο αλάτι και το μέλι ή σιρόπι αγαύης μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Αν θέλουμε, το περνάμε από σήτα για να μην έχει καθόλου κομματάκια, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Γεμίζουμε ένα σέικερ με παγάκια, προσθέτουμε 2 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού, μερικές φέτες αγγουριού, το τζιν και το μείγμα του πεπονιού. Χτυπάμε το σέικερ για περίπου 30 δευτερόλεπτα και σερβίρουμε το ποτό σε δύο ποτήρια. Απογεμίζουμε με πάγο και σόδα ή ανθρακούχο νερό. Γαρνίρουμε με φέτες αγγουριού.

Bookmarks