Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα

Λιγότερο από 30’
2 μερ
Εύκολη

Υλικά

2 φέτες ψωμιού ολικής ή με προζύμι
1 ώριμο αβοκάντο
30 g. γραβιέρα
σε λεπτές φέτες
πιπέρι
φρεσκοτριμμένο
φύλλα ρόκας και σουσάμι (για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση

• Φρυγανίζουμε ελαφρώς τις φέτες του ψωμιού.
• Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο, αφαιρούμε τη φλούδα και το κουκούτσι, το κόβουμε σε φέτες, τις οποίες απλώνουμε πάνω στο ψωμί.
• Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε τις λεπτές φέτες της γραβιέρας.
• Σερβίρουμε με λίγα φύλλα ρόκας και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.