Στραπατσάδα στον φούρνο με παρμεζάνα

Λιγότερο από 30’
2 μερ
Εύκολη

Υλικά

0.5 φλ. σάλτσα ντομάτας
4 αβγά
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. παρμεζάνα
1 κ.σ. σχοινόπρασο
αλάτι
πάπρικα

Εκτέλεση

Μοιράζουμε σε δύο πυρίμαχα σκεύη 1/2 φλ. σάλτσα ντομάτας. Χτυπάμε ελαφρώς 4 αβγά, ρίχνουμε 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος, 4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη, 1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι και λίγη πάπρικα. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα στα σκεύη και ψήνουμε τις στραπατσάδες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C, για 8-10 λεπτά.

σχετικεσ συνταγεσ