Cheesecake στη στιγμή, με μουστοκούλουρα και γλυκό του κουταλιού
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα με μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να γίνουν ενιαίο λείο μείγμα. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε το τρίμμα κουλουριών.
- Θρυμματίζουμε τα μουστοκούλουρα με λίγες στροφές στον επεξεργαστή τροφίμων και τα μεταφέρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε, σχηματίζοντας τριφτό μείγμα.
- Σερβίρουμε σε πιατάκια ή ατομικά μπολάκια λίγες κουταλιές κρέμας με τρίμμα κουλουριών και γαρνίρουμε με γλυκό του κουταλιού.