Nice cream ροδάκινο με passion fruit
Υλικά
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε το ροδάκινο, την μπανάνα και το μάνγκο, σε μία στρώση, σε έναν δίσκο, επενδεδυμένο με λαδόκολλα. Καταψύχουμε για 4 ώρες ή όλη τη νύχτα.
- Τοποθετούμε τα κατεψυγμένα φρούτα και το γάλα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και μπλεντάρουμε, ξύνοντας περιστασιακά τις πλευρές, μέχρι να γίνουν λεία και κρεμώδη.
- Σερβίρουμε αμέσως σε μπολ, ρίχνοντας από πάνω τη φρέσκια πούλπα των φρούτων του πάθους.