Menu
Generic filters
Exact matches only

Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 6 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 350 g. πρασινάδες ανάμεικτες
  • 80 g. γραβιέρα σε λεπτές φέτες
  • 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 80 g. φιστίκι Αιγίνης καβουρντισμένα για 5 λεπτά στους 150°C και χοντροσπασμένα
  • 60 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο τριμμένο (προαιρετικά)
  • 1 κ. γ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 1 κ. γ. μέλι
  • 1/2 κ. γ. αλάτι
  • 1/2 κ. γ. πιπερι

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά για την σάλτσα το μούλτι.
Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το δυόσμο, το κρεμμύδι, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι, περιχύνουμε με την σάλτσα, σκορπίζουμε από πάνω την γραβιέρα και τα φιστίκια και σερβίρουμε.

Bookmarks

Χτυπάμε όλα τα υλικά για την σάλτσα το μούλτι. Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το δυόσμο, το κρεμμύδι, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι, περιχύνουμε με την σάλτσα, σκορπίζουμε από πάνω την γραβιέρα και τα φιστίκια και σερβίρουμε.