Menu
Generic filters
Exact matches only

Όλα σε ροδέλες! Aγγούρι, ραπανάκια, μαραθόριζα και ντρέσινγκ με λαδολέμονο και άνηθο

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 4 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 1 αγγούρι σε λεπτές ροδέλες
  • 1 μαραθόριζα σε λεπτές ροδέλες
  • 4 ραπανάκια σε λεπτές ροδέλες
  • 2 κ.σ χυμός λεμονιού
  • 2 κ.σ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/4 κ.γ. πιπέρι
  • 2 κ.σ άνηθος ψιλοκομμένος
  • 1/2 κ.γ. θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις ροδέλες λαχανικών με τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τακτοποιούμε σε πιατέλα. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το αλάτι και σερβίρουμε.

Bookmarks

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις ροδέλες λαχανικών με τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τακτοποιούμε σε πιατέλα. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το αλάτι και σερβίρουμε.