Menu
Generic filters
Exact matches only
Bookmarks

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C. Βουτυρώνουμε ένα ταψί τετράγωνο 20 εκ. Βάζουμε τον λιναρόσπορο σε ένα μπολάκι με 6 κ.σ. νερό και αφήνουμε στην άκρη να μουλιάσει, για τουλάχιστον 5 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο και 60 ml νερό, σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια και χτυπάμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τον λιναρόσπορο, τις φράουλες και ανακατεύουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο αλεύρια, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Το προσθέτουμε στο μείγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά. Θα είναι σφιχτό, αλλά έτσι πρέπει.

κατηγοριεσ

Επιλεγμενα Φιλτρα