Menu
Generic filters
Exact matches only

Vegan Πατατοσαλάτα

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 4 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 8 πατάτες καθαρισμένες, κομμένες και βρασμένες
  • 3/4 φλ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 2/3 φλ. σέλερι, ψιλοκομμένο
  • 1/3 φλ. αγγουράκι τουρσί
  • 1/3 φλ. κάπαρη
  • 1/3 φλ. μαϊντανός
  • 240 g Hellmann’s Vegan Mayo
  • 1 λάιμ (χυμός)
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε καρέ τις πατάτες. Στη συνέχεια τις βράζουμε για 7’-8’.
Έπειτα, καθαρίζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα κρατάμε στην άκρη.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπολ μαζί με τη Hellmann’s Vegan Mayo και ομογενοποιούμε. Τέλος καρυκεύουμε και σερβίρουμε.

Bookmarks

Αυτή η vegan πατατοσαλάτα με κρεμώδη σως από μαγιονέζα vegan, κάνει την κλασική, παλιά συνταγή πιο νόστιμη από ποτέ!