Υλικά

Τι χρειαζόμαστε
4 πιπεριές πολύχρωμες
150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
3 φέτες γαλοπούλα, κομμένες σε κυβάκια
Για τη σάλτσα marinara:
250 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
100 γρ. πελτέ ντομάτας
½ κ.σ. μαιντανός
1 κ.γλ. ρίγανη
1 κ.γλ. αλάτι
¼ κ.γλ. πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κούπες νερό
½ κ.σ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Για τη marinara:
Ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το νερό) στο multi και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα σε μία κατσαρόλα μαζί με το νερό και μόλις πάρει βράση το αφήνουμε για 5-10’.

Για τις πιπεριές:
Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση και τις καθαρίζουμε από τα σπόρια.
Τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά και τις βγάζουμε από το φούρνο.
Τις γεμίζουμε στο 1/3 με την σάλτσα μαρινάρα, το υπόλοιπο το γεμίζουμε με την μοτσαρέλα και βάζουμε από επάνω τα κομματάκια γαλοπούλας.
Ψήνουμε τις πιπεριές για άλλα 10 λεπτά.

Θέμιδα Καρδιόλακα - Συγγραφέας παιδικών βιβλίων μαγειρικής και blogger Mama Knows
Θέμιδα Καρδιόλακα - Συγγραφέας παιδικών βιβλίων μαγειρικής και blogger Mama Knows

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.