Στραπατσάδα
Preparation
Λιγότερο από 30’
Servings
2 μερ
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 4 αβγά
- 4 τομάτες, τριμμένες
- 400g ανθότυρο, σε κύβους
- 1 πιπεριά, σε κύβους
Εκτέλεση
Βράζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις ντομάτες με 1 σκελίδα σκόρδο, την πιπεριά, λίγο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αβγά και, όταν η σάλτσα απορροφήσει τα υγρά της και στεγνώσει, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα να δέσει το μείγμα. Προσθέτουμε το ανθότυρο και σερβίρουμε τη στραπατσάδα, πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό ή δυόσμο ψιλοκομμένο.