πισω στισ συνταγεσ

Στραπατσάδα

Λιγότερο από 30’
·
2 μερ
·
Εύκολη

Υλικα

4
αβγά
4
τομάτες, τριμμένες
400g
ανθότυρο, σε κύβους
1
πιπεριά, σε κύβους

εκτελεση

Βράζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις ντομάτες με 1 σκελίδα σκόρδο, την πιπεριά, λίγο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αβγά και, όταν η σάλτσα απορροφήσει τα υγρά της και στεγνώσει, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα να δέσει το μείγμα. Προσθέτουμε το ανθότυρο και σερβίρουμε τη στραπατσάδα, πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό ή δυόσμο ψιλοκομμένο.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.