Υλικά

600 g. πούλπα καρύδας (κρέμα καρύδας)
150 g. νερό
150 g. ζάχαρη
1/2 λεμόνι (ο χυμός)

Εκτέλεση

Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα στη φωτιά και, μόλις πάρουν βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά.
Ανακατεύουμε το σιρόπι με την πούλπα καρύδας και τον χυμό λεμονιού.
Τοποθετούμε το μείγμα στην παγωτομηχανή (αν διαθέτουμε) και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της.
Αν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το βάζουμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα (5 φορές).

σχετικεσ συνταγεσ