Υλικά

250 g ζυμαρικά φιογκάκια
3 κ.σ. κάππαρη
1 καρότο, τριμμένο
1 πιπεριά κόκκινη, σε καρεδάκια

Εκτέλεση

Βράζουμε αλ ντέντε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε σε λίγο λάδι την πιπεριά, το καρότο και 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και, όταν μαλακώσουν, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κάππαρη, μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο και ξύσμα λεμονιού. Σερβίρουμε τη σαλάτα χλιαρή ή κρύα.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.