Σαλάτα με ζυμαρικά
Preparation
Λιγότερο από 30’
Servings
2 μερ
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 250 g ζυμαρικά φιογκάκια
- 3 κ.σ. κάππαρη
- 1 καρότο, τριμμένο
- 1 πιπεριά κόκκινη, σε καρεδάκια
Εκτέλεση
Βράζουμε αλ ντέντε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε σε λίγο λάδι την πιπεριά, το καρότο και 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και, όταν μαλακώσουν, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κάππαρη, μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο και ξύσμα λεμονιού. Σερβίρουμε τη σαλάτα χλιαρή ή κρύα.