Παγάκια κρασιού

Λιγότερο από 30’
Εύκολη

Υλικά

3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι
1/2 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 φλ. τραχανά ξινό
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
1 παγάκι κρασιού
700 ml καυτό νερό
αλάτι
πιπέρι
φέτα

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι και πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη. Όταν μαλακώσουν, ρίχνουμε τραχανά ξινό και σοτάρουμε να γυαλίσει. Προσθέτουμε πελτέ ντομάτας, παγάκι κρασιού και ανακατεύουμε. Μετά από λίγο ρίχνουμε καυτό νερό από τον βραστήρα. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 15 λεπτά. Σερβίρουμε σε πιάτα με λίγο τρίμμα φέτας.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.