Ομελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα

Λιγότερο από 30’
4 μερ
Εύκολη

Υλικά

8 αβγά
70 ml γάλα
120 γρ. παρμεζάνα
1 ώριμο μεγάλο αβοκάντο
0.5 κ.γ. μαυροκούκι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες, το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσει και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αβγά. Ανακατεύουμε την παρμεζάνα με το γάλα, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με 1 κ. σ. από το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μείγμα με την παρμεζάνα. Από πάνω απλώνουμε το αβοκάντο, πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και ψήνουμε την ομελέτα από την μια πλευρά. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί ομοιόμορφα. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με ντοματίνια, φρέσκο κρεμμύδι, κόλιανδρο και πιπέρι.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.