Υλικά

12 χαρουποπαξίμαδο
ελαιόλαδο
κ.σ νερό
1 κ.σ κατίκι Δομοκού
12 τοματίνια χρωματιστά
φρέσκια ρίγανη

Εκτέλεση

Ραντίζουμε 12 χαρουποπαξίμαδα ΑΒ Επιλογή με λίγο ελαιόλαδο και λίγο νερό και τα μοιράζουμε σε 4 βαθιά πιάτα.
Μοιράζουμε στο καθένα από 1 κ. σ. κατίκι Δομοκού και 12 ντοματίνια χρωματιστά, κομμένα στη μέση.
Πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη και σερβίρουμε.

σχετικεσ συνταγεσ