Menu
Generic filters
Exact matches only

Ντάκος με χαρουποπαξίμαδο, ντοματίνια και πάστα ελιάς

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 4 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 100 γρ. πάστα πράσινης ελιάς
  • 150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
  • 50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 1 κάππαρη
  • ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο Εξαιρετικό Παρθένο Π.Ο.Π. Κολυμβάρι 1 Lt
Παξιμάδια Μπουκιές με Χαρούπι 400g
Next

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα παξιμάδια κάτω από τρεχούμενο νερό μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Απλώνουμε πάνω τους την πάστα ελιάς, μοιράζουμε τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε, απλώνουμε τη φέτα και την κάππαρη. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.

Bookmarks

Μουλιάζουμε τα παξιμάδια κάτω από τρεχούμενο νερό μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Απλώνουμε πάνω τους την πάστα ελιάς, μοιράζουμε τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε, απλώνουμε τη φέτα και την κάππαρη. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.