Ντάκος με χαρουποπαξίμαδο, ντοματίνια και πάστα ελιάς
Υλικά
- 40 ml ελαιόλαδο
- 100 γρ. πάστα πράσινης ελιάς
- 150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
- 50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 1 κάππαρη
- ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα παξιμάδια κάτω από τρεχούμενο νερό μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Απλώνουμε πάνω τους την πάστα ελιάς, μοιράζουμε τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε, απλώνουμε τη φέτα και την κάππαρη. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.