Menu
Generic filters
Exact matches only

Μους σοκολάτα με γάλα καρύδας, μέλι και σάλτσα φράουλας

Preparation Περισσότερο από 60’
Servings 6 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 4 ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο
  • 1.5 φλ. μέλι
  • 0.5 φλ. κακάο σκόνη
  • 100 γρ. γάλα καρύδας
  • λίγο αλάτι
  • 0.5 κ. γ. κανέλα σκόνη

Για τη σάλτσα φράουλας

  • 250 γρ. φράουλες
  • 0.5 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
  • 2 κ. σ. ζάχαρη καστανή
  • 2 κ. σ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη μους στον πολυκόφτη για 3-4 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και αφράτη κρέμα.

Μοιράζουμε τη μους σε ατομικά μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα φράουλας στον πολυκόφτη για 2 λεπτά. Σουρώνουμε σε ένα μικρό βάζο και διατηρούμε στο ψυγείο.

Σερβίρουμε τη μους με όση σάλτσα φράουλας θέλουμε από πάνω.

Bookmarks

Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη μους στον πολυκόφτη για 3-4 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και αφράτη κρέμα. Μοιράζουμε τη μους σε ατομικά μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες. Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα φράουλας στον πολυκόφτη για 2 λεπτά. Σουρώνουμε σε ένα μικρό βάζο και διατηρούμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε τη μους με όση σάλτσα φράουλας θέλουμε από πάνω.