Σαλάτα με ψητή κολοκύθα και ντρέσινγκ ροδιού
Υλικά
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C με αέρα. Βάζουμε τις φέτες κολοκύθας σε μια λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί, ραντίζουμε με τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρι. Ψήνουμε για 20 λεπτά.
- Βγάζουμε τη λαμαρίνα και σκορπίζουμε τα ντοματίνια. Επαναφέρουμε στον φούρνο για 15 λεπτά ακόμη.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
- Βάζουμε το σπανάκι σε ένα μπολ και ραντίζουμε με το μισό ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε και το μεταφέρουμε σε μεγάλη πιατέλα. Σκορπίζουμε την ψημένη κολοκύθα, τα ντοματίνια, τα καρύδια και τους σπόρους ροδιού.
- Ραντίζουμε με το υπόλοιπο ντρέσινγκ και σερβίρουμε αμέσως.