Γάλα αρωματισμένο με κανελογαρίφαλα

Λιγότερο από 30’
2 μερ
Εύκολη

Υλικά

360 ml γάλα ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη από τη Θεσσαλία
1 ξυλάκι κανέλας 2 εκ.
2 καρφιά γαρίφαλου

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τα κανελογαρίφαλα, σκεπάζουμε το σκεύος με καπάκι και το αφήνουμε να κρυώσει. Το διατηρούμε στο ψυγείο και πριν το σερβίρουμε το σουρώνουμε.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.