Μους κεράσι
Υλικά
- 500 g ξεκουκουτσιασμένα κεράσια
- 1 κ.σ ζάχαρη άχνη
- 2 φλ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 2 κ.σ ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε 500 γρ. ξεκουκουτσιασμένα κεράσια στο μπλέντερ μαζί με 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη, μέχρι να γίνουν λείος πουρές.
Τα ανακατεύουμε με 2 φλ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη με 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν σερβίρουμε.