Menu
Generic filters
Exact matches only

Μους κεράσι

Preparation Περισσότερο από 60’
Servings 4 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 500 g ξεκουκουτσιασμένα κεράσια
  • 1 κ.σ ζάχαρη άχνη
  • 2 φλ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 2 κ.σ ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε 500 γρ. ξεκουκουτσιασμένα κεράσια στο μπλέντερ μαζί με 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη, μέχρι να γίνουν λείος πουρές.
Τα ανακατεύουμε με 2 φλ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη με 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν σερβίρουμε.

Bookmarks

Πολτοποιούμε 500 γρ. ξεκουκουτσιασμένα κεράσια στο μπλέντερ μαζί με 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη, μέχρι να γίνουν λείος πουρές. Τα ανακατεύουμε με 2 φλ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη με 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν σερβίρουμε.