Κουνουπιδότο

Λιγότερο από 30’
2-3 μερίδες
Μέτρια

Υλικά

500g κουνουπίδι
30 ml ελαιόλαδο
280g τυρί κρέμα
120g παρμεζάνα
40g βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Κουνουπίδι Βιολογικό
Ελαιόλαδο Έξτρα Παρθένο Φιάλη Πλαστική 1 Lt
Τυρί Κρέμα 200gr
Τυρί Παρμεζάνα Parmigiano Reggiano 200gr
Βούτυρο Παραδοσιακό Αγελάδος Ανάλατο 250gr
Αλάτι Πλαστική Φιάλη 400 gr
Μείγμα Πιπεριών Μύλος 50g

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά 1 κουνουπίδι περίπου 500 γρ. και το τρίβουμε στον τρίφτη. Έπειτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το κουνουπίδι, το τυρί κρέμα, την παρμεζάνα, το βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε. Σε σιγανή φωτιά ανακατεύουμε τα υλικά στο κατσαρολάκι μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιόμορφο. Το αποσύρουμε από τη φωτιά όσο ακόμα κρατάει το κουνουπίδι, να μη λιώσει, και σερβίρουμε.

σχετικεσ συνταγεσ