Κουνουπιδότο
Preparation
Λιγότερο από 30’
Servings
2-3 μερίδες
Difficulty
Μέτρια
Υλικά
- 500g κουνουπίδι
- 30 ml ελαιόλαδο
- 280g τυρί κρέμα
- 120g παρμεζάνα
- 40g βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά 1 κουνουπίδι περίπου 500 γρ. και το τρίβουμε στον τρίφτη. Έπειτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το κουνουπίδι, το τυρί κρέμα, την παρμεζάνα, το βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε. Σε σιγανή φωτιά ανακατεύουμε τα υλικά στο κατσαρολάκι μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιόμορφο. Το αποσύρουμε από τη φωτιά όσο ακόμα κρατάει το κουνουπίδι, να μη λιώσει, και σερβίρουμε.