Γέμιση για γλυκά πουγκάκια με το υπόλοιπο τσίζκεϊκ
Preparation
Λιγότερο από 30’
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 3 κ.σ. σταφίδα κορινθιακή
- 1-2 κ.σ. μέλι
- 30 ml γάλα ή κρέμα γάλακτος
- κανέλα
- τζίντζερ τριμμένο
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- βούτυρο
- 4 φύλλα κρούστας
- άχνη ζάχαρη
- κανέλα
Εκτέλεση
- Παίρνουμε το τσίζκεϊκ που περίσσεψε και, αφού το σπάσουμε με πιρούνι, προσθέτουμε 3 κ.σ. σταφίδα κορινθιακή, 1-2 κ.σ. μέλι, 30 ml γάλα ή κρέμα γάλακτος, λίγη κανέλα, λίγο τζίντζερ τριμμένο, ξύσμα από 1 πορτοκάλι και ανακατεύουμε.
- Κόβουμε 4 φύλλα κρούστας σε τετράγωνα κομμάτια των 12 εκ. και, αφού τα αλείψουμε με λίγο βούτυρο λιωμένο, τα βάζουμε σταυρωτά ανά 2 και τοποθετούμε στο κέντρο τους από 1 κουταλιά γέμιση.
- Κλείνουμε σε πουγκάκια, τα τοποθετούμε σε ταψάκι για μάφιν και ψήνουμε για 30 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα πουγκάκια χλιαρά ή κρύα, πασπαλισμένα με λίγη άχνη ζάχαρη και κανέλα.