Φρουτοσοκολατάκια από τα σοκολατένια πασχαλινά αβγά
Preparation
Λιγότερο από 30’
Servings
4 μερίδες
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 12 φράουλες όσο πιο μικρές και όμοιες σε μέγεθος
- 2 πορτοκάλια
- 2 μανταρίνια
- 300 g σοκολατένια αβγά
- φιστίκι Αιγίνης
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις φράουλες και τις στεγνώνουμε μαζί με το κοτσάνι τους.
- Καθαρίζουμε και χωρίζουμε τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια σε φέτες.
- Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα από τα σπασμένα σοκολατένια αβγά και βουτάμε μέσα ένα ένα τα φρούτα που ετοιμάσαμε.
- Τα αφήνουμε πάνω σε ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
- Πασπαλίζουμε στο τέλος με φιστίκι Αιγίνης, ψιλοκομμένο, και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν πριν τα σερβίρουμε.