Φρουτοσοκολατάκια από τα σοκολατένια πασχαλινά αβγά

Λιγότερο από 30’
4 μερίδες
Εύκολη

Υλικά

12 φράουλες όσο πιο μικρές και όμοιες σε μέγεθος
2 πορτοκάλια
2 μανταρίνια
300 g σοκολατένια αβγά
φιστίκι Αιγίνης

Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τις φράουλες και τις στεγνώνουμε μαζί με το κοτσάνι τους.
  • Καθαρίζουμε και χωρίζουμε τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια σε φέτες.
  • Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα από τα σπασμένα σοκολατένια αβγά και βουτάμε μέσα ένα ένα τα φρούτα που ετοιμάσαμε.
  • Τα αφήνουμε πάνω σε ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
  • Πασπαλίζουμε στο τέλος με φιστίκι Αιγίνης, ψιλοκομμένο, και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν πριν τα σερβίρουμε.

σχετικεσ συνταγεσ