Menu
Generic filters
Exact matches only

Εύκολες μπρουσκέτες

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 10 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 10 ψωμί μπαγκέτα (φέτες), κομμένες σε λεπτές πλάγιες φέτες
  • 150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα 4
  • 100 γρ. πέστο βασιλικού
  • 100 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
  • κρέμα βαλσάμικο, για το σερβίρισμα
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να κάψει.

Μόλις κάψει, λαδώνουμε τις φέτες ψωμιού και από τις 2 πλευρές και τις ψήνουμε για 1,5 – 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Μόλις είναι έτοιμες, τις αποσύρουμε από τη φωτιά και τις μεταφέρουμε στο πιάτο που θα σερβίρουμε.

Τέλος, αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με το πέστο βασιλικού, τοποθετούμε από πάνω τα ντοματίνια μαζί με το ανθότυρο, γαρνίρουμε με την κρέμα βαλσάμικο και σερβίρουμε.

#tsoulotip: Μπορούμε να ψήσουμε τις φέτες ψωμιού είτε στο τηγάνι είτε στο φούρνο

Bookmarks