Enchiladas με γεύση πίτσα
Υλικά
- 5 τορτίγιες ολικής
- 300 γρ. έτοιμη σάλτσα για pizza
- 300 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 300 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 1/2 βασιλικός (μάτσο), μόνο τα φύλλα
- ρόκα, για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα ταψί του φούρνου, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα, μία τορτίγια, αλείφουμε όλη την επιφάνεια της με την έτοιμη σάλτσα, ρίχνουμε λίγα φύλλα βασιλικού, λίγα ντοματίνια, πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με μοτσαρέλα και καλύπτουμε με μία ακόμα τορτίγια.
Κατόπιν, αλείφουμε ξανά με τη σάλτσα και επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία τελειώνοντας με τη μοτσαρέλα.
Έπειτα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C πάνω-κάτω στις αντιστάσεις για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Μόλις είναι έτοιμη η πίτσα, την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και τη σερβίρουμε με λίγη ρόκα ραντίζοντας τη με λίγο ελαιόλαδο. #tsoulotip: Απλώνουμε το τυρί σε όλη την επιφάνεια της τορτίγιας ομοιόμορφα, έτσι ώστε να μην ξεραθεί η τελευταία κατά τη διάρκεια του ψησίματος.