Υλικά

Ψωμί
Ελαιόλαδο
Σκόρδο σε σκόνη
Ρίγανη

Εκτέλεση

Κόβουμε το ψωμί σε κυβάκια και τα στρώνουμε σε ταψί. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με σκόνη σκόρδου και ρίγανη και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.