Τραγανά τυρένια donuts

Ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ, που έχουμε συνηθίσει στη γλυκιά του εκδοχή, εδώ γίνεται η απόλυτη αλμυρή λιχουδιά και για το σχολείο.


  • Βάζουμε στο μούλτι 1 φλ. τυρί τσένταρ, τριμμένο, 1/4 φλ. κινόα μαγειρεμένη, 1 κ.σ. αλεύρι, 1/4 κ.γ. αλάτι και 1/8 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη, και τα τρίβουμε.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε μια φόρμα για μίνι donuts με 12 θήκες και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο ή/και πάπρικα γλυκιά. Ψήνουμε στους 200°C για 8-10 λεπτά και τα σερβίρουμε ζεστά.
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Διαβαστε επισησ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.