Φρουτένια παγωτογλειφιτζούρια

Φρουτένια παγωτογλειφιτζούρια

8 μερίδες | 5΄προετοιμασία  | 6 ώρες αναμονή


Υλικά:

  • 1 ροδάκινο, σε λεπτές φέτες
  • 2 ακτινίδια, σε λεπτές φέτες
  • 80 γρ. μούρα (επιλογής μας)
  • 120 γρ. φράουλες, κομμένες κατά μήκος στα 2 ή στα 4 (ανάλογα με το μέγεθος)
  • 350-500 ml χυμός λευκού σταφυλιού

Εκτέλεση:

  • Κατανέμουμε ομοιόμορφα τα φρούτα σε οκτώ ατομικές θήκες-καλούπια παγωτού.
  • Ρίχνουμε αρκετό χυμό σε κάθε θήκη-καλούπι για να καλύψουμε πλήρως τα φρούτα.
  • Τοποθετούμε προσεκτικά τα ξυλάκια και καταψύχουμε έως ότου πήξουν και σταθεροποιηθούν το σορμπετοπαγωτάκια μας, για περίπου 6 ώρες. Συντηρούνται άνετα στην κατάψυξη έως και δύο εβδομάδες.

Διαβαστε επισησ