8 μερίδες | 5΄προετοιμασία | 6 ώρες αναμονή
Υλικά:
- 1 ροδάκινο, σε λεπτές φέτες
- 2 ακτινίδια, σε λεπτές φέτες
- 80 γρ. μούρα (επιλογής μας)
- 120 γρ. φράουλες, κομμένες κατά μήκος στα 2 ή στα 4 (ανάλογα με το μέγεθος)
- 350-500 ml χυμός λευκού σταφυλιού
Εκτέλεση:
- Κατανέμουμε ομοιόμορφα τα φρούτα σε οκτώ ατομικές θήκες-καλούπια παγωτού.
- Ρίχνουμε αρκετό χυμό σε κάθε θήκη-καλούπι για να καλύψουμε πλήρως τα φρούτα.
- Τοποθετούμε προσεκτικά τα ξυλάκια και καταψύχουμε έως ότου πήξουν και σταθεροποιηθούν το σορμπετοπαγωτάκια μας, για περίπου 6 ώρες. Συντηρούνται άνετα στην κατάψυξη έως και δύο εβδομάδες.