White Christmas coconut cream margaritas

Λιγότερο από 30’
6 μερ
Εύκολη

Υλικά

300 ml τεκίλα
240 ml Grand Marnier
240 ml χυμό λάιμ
240 ml νερό καρύδας
240 ml ρόφημα καρύδας
180 ml κρέμα καρύδας
180 ml ρούμι
180 ml απλό σιρόπι
1 κ.γ. εκχύλισμα καρύδας
κλαδάκια δενδρολίβανου
φρέσκα κράνμπερις

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα συστατικά καλά σε μεγάλη γυάλινη κανάτα. Εάν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε 1 έως 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα καρύδας για πιο έντονη γεύση καρύδας! Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε περισσότερο σιρόπι εάν θέλουμε περισσότερη γλυκύτητα. Σημείωση: Για να φτιάξουμε το απλό σιρόπι, συνδυάζουμε ίσα μέρη ζάχαρης και νερού (όπως 1 φλιτζάνι ζάχαρη, 1 φλιτζάνι νερό) σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου η ζάχαρη διαλυθεί και το μείγμα έρθει σε βρασμό, στη συνέχεια αφαιρούμε από τη θερμότητα και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.

Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.