Menu
Generic filters
Exact matches only

Vegan σπαγγέτι high protein με κιμά σόγιας

Preparation Από 30’ έως 60’
Servings 5 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 200g Κιμάς σόγιας
  • 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 1 Κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες Σκόρδο
  • 1 κ.σ. Πελτές ντομάτας
  • 2 Ντομάτες
  • 1 Δαφνόφυλλο
  • 1 πρέζα κανέλλα σκόνη
  • 1/3 κ.γ. Κύμινο
  • 2 κόκκους μπαχάρι
  • 1 κ.γ. Ζάχαρη καστανή
  • 1 πακέτο Σπαγγέτι high protein
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διατροφικός πίνακας

Τα σχόλια επί των διατροφικών ισχυρισμών και τα ποσοστά % επί των ΠΠΑ, αναφέρονται σε υγιείς ενήλικες και σε μία διατροφή 2.000 θερμίδων.

556 kcal
ΠΠΑ 28%
Ενέργεια
36,4 g
ΠΠΑ 73%
Πρωτεΐνες
68,2 g
ΠΠΑ 36%
Υδατάνθρακες
9,8 g
ΠΠΑ 11%
Σάκχαρα
10,5 g
Διαιτητικές ίνες
13,8 g
ΠΠΑ 20%
Λιπαρά
2,0
ΠΠΑ 10%
Κορεσμένα Λιπαρά
85 mg
ΠΠΑ 4%
Νάτριο

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Βάζουμε το κιμά σόγιας να μουλιάσει στο ζεστό νερό.
  • Σε μία κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, χωρίς όμως να πάρει χρώμα.
  • Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, το σκόρδο και τα μπαχαρικά και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό.
  • Προσθέτουμε τον κιμά σόγιας, αφού πρώτα τον έχουμε στραγγίσει, και σοτάρουμε αλλά 2 λεπτά.
  • Ρίχνουμε τη φρέσκια ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά.
Bookmarks