Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα

Από 30’ έως 60’
6 μερ
Μέτρια

Υλικά

πιπέρι
αλάτι
3 κλωναράκια δεντρολίβανο (τυλιγμένα σε τούλι)
200 ml ζεστό νερό
70 ml ελαιόλαδο
4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες φετάκια
1 κρεμμύδι, τριμμένο
1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
6 κοπανάκια κοτόπουλου

Εκτέλεση

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κοπανάκια από όλες τις πλευρές, ανακατεύοντας παράλληλα.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Βγάζουμε τα κοπανάκια από την κατσαρόλα, τα αφήνουμε σε μια πιατέλα και προσθέτουμε στην κατσαρόλα την ντομάτα, τα φασολάκια, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε και από πάνω ακουμπάμε τα κοπανάκια, ρίχνουμε το ζεστό νερό και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα φασολάκια και τα κοπανάκια και να μελώσει η σάλτσα.

Αφαιρούμε το ματσάκι δεντρολίβανου και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.