Μεσογειακή διατροφή
Φαγητό στο γραφείο
Χωρίς γλουτένη
Χωρίς λακτόζη
Lacto Vegetarian
Ovo
Ovo-Lacto Vegetarian
Vegan
Νηστεία
Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιολάδου με λάιμ
Υλικά
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μπουκετάκια κουνουπιδιού σε ταψάκι καλυμμένο με λαδόχαρτο, το πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα και αλάτι και το ψήνουμε στο γκριλ για 3-4 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει ζεματίζουμε το σπανάκι για 2 λεπτά και το σουρώνουμε γρήγορα. Το ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό και το στραγγίζουμε καλά.
Βάζουμε σε ένα μπολ το κουνουπίδι, δίπλα το αγγούρι, πιο δίπλα τα ντοματίνια, το σπανάκι, τα φασόλια και το αβοκάντο. Πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον κολοκυθόσπορο. Αλατοπιπερώνουμε, χτυπάμε το λάδι με το λάιμ σε μπολάκι και περιχύνουμε το φαγητό.