Ωμοφαγική monster pizza, με σουβλακόπιτα ολικής, γουακαμόλε, αγγούρι και μαύρα φασόλια
Υλικά
Εκτέλεση
- Απλώνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας γουακαμόλε σε κάθε πίτα.
- Μοιράζουμε στην κάθε πίτα τους δίσκους τυριού, πάνω στους οποίους τοποθετούμε από μία φέτα αγγουριού και ροδέλες ελιάς για μάτια. Σκορπίζουμε γύρω την πιπεριά σε μπαστουνάκια.
- Κόβουμε τις πίτσες σε τέταρτα, γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.
*Γουακαμόλε:
Ανακατεύουμε 2 ώριμα μαλακά αβοκάντο, 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο, 1 ντομάτα μικρή ψιλοκομμένη, 1 λάιμ (χυμό και ξύσμα), 1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό, ψιλοκομμένο, 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά) και λίγο αλάτι.