Στραπατσάδα στον φούρνο με παρμεζάνα
Υλικά
- 0.5 φλ. σάλτσα ντομάτας
- 4 αβγά
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- 4 κ.σ. παρμεζάνα
- 1 κ.σ. σχοινόπρασο
- αλάτι
- πάπρικα
Εκτέλεση
Μοιράζουμε σε δύο πυρίμαχα σκεύη 1/2 φλ. σάλτσα ντομάτας. Χτυπάμε ελαφρώς 4 αβγά, ρίχνουμε 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος, 4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη, 1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι και λίγη πάπρικα. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα στα σκεύη και ψήνουμε τις στραπατσάδες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C, για 8-10 λεπτά.